top of page

OM HÖGSBOLÄKARNA

Vårdcentral med tillhörande Barnavårdscentral

Välkommen till Högsboläkarna!

 

Högsboläkarna är en modern vårdcentral och BVC som öppnade i hjärtat av Högsbo i september 2022.

Vi drivs av ägarduon Sara Tengvall och Jessica Bergerheim. Sara är en erfaren läkare med expertis inom primärvård och har tidigare forskat inom immunologi och vaccinutveckling. Jessica är en erfaren sjuksköterska med kunskap inom primärvård, specialistsjukvård och har tidigare arbetat som verksamhetschef för två vårdcentraler. Du kan läsa mer om vår styrelse på allabolag.se.

På Högsboläkarna kommer du att möta ett dedikerat team av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, psykologer och administrativ personal som alla arbetar tillsammans för att ge dig bästa möjliga vård.

Vårt främsta mål är att erbjuda trygg vård av hög kvalitet. Vi prioriterar din säkerhet och omtanke om dig som patient och invånare. Vi strävar efter att vara tillgängliga och ge kontinuitet i vården. Hos oss kan du ringa direkt till din läkare.

Vi erbjuder äldremottagning där läkare och sjuksköterska kan besöka dig i ditt hem om du inte kan ta dig till vårdcentralen. Det finns även möjlighet till digital mottagning för dig som föredrar det.

Genom 1177 kan du enkelt kommunicera med oss angående provsvar eller andra frågor som du funderar över.

Vi ser fram emot att vara din vårdgivare och att tillsammans arbeta för din bästa möjliga hälsa. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller vill veta mer om våra tjänster.

Välkommen till Högsboläkarna!

bottom of page