top of page

OM HÖGSBOLÄKARNA

Vårdcentral med tillhörande Barnavårdscentral

Högsboläkarna är en kommande vårdcentral med driftstart förste september 2022 i hjärtat av Högsbo.

Ägarduon är Sara Tengvall, läkare med flerårig erfarenhet av primärvård, tidigare forskat inom immunologi och vaccinutveckling samt Jessica Bergerheim, sjuksköterska som likt Sara har mångårig erfarenhet av primärvård, specialistsjukvård samt ledarskap på två tidigare vårdcentraler som verksamhetschef. Du kan läsa mer om styrelsen i Högsboläkarna AB på allabolag.se.

Utöver oss ägare kommer det även finnas distriktsläkare, distriktssköterskor, specialistsjuksköterskor, medicinsk sekreterare och psykolog.

Vänligen observera att du måste göra ett aktivt val om du önskar lista dig hos oss. Detta kan göras från och med den 1 september 2022. Kan även göras via 1177.se, vår hemsida www.hogsbolakarna.se eller på plats hos oss på Högsboläkarna.

Vårt ledord är ”Tillsammans för bästa möjliga hälsa”, för oss är trygghet, patientsäkerhet och omtanke för patienten och invånaren en självklarhet. Vi strävar efter en god tillgänglighet och kontinuitet för dig som är patient hos oss. Du kommer att kunna ringa direkt till din läkare.

Vi kommer efterhand att komma igång med en äldremottagning där läkaren, sjuksköterskan och även undersköterskan vid behov kan besöka dig i hemmet om du inte kan ta dig till vårdcentralen.  Du kommer kunna ringa direkt till denna mottagning när vårdcentralen börjat växa för att då tala in ett meddelande till sköterskan som under dagen ringer upp dig.

Vi kommer att erbjuda digitala besök om detta passar dig bättre än att komma till vårdcentralen.

Via 1177 kan du lätt kommunicera med oss när det gäller bland annat provsvar eller andra frågor som du funderar över. 

bottom of page